Φίλες και φίλοι του «ΙΚΤΙΝΟΥ»
Ο συναπόφοιτος Ζήσης Χαρίτος (1958) πρότεινε να γίνει έρανος μεταξύ των μελών, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή για την ενίσχυση του Σχολείου μας. Επειδή, όμως, πρόσφατα η εταιρεία του συναπόφοιτου Δημήτριου Μαμουνή «Γαία Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ», προέβη στη δωρεά 5 Η/Υ με όλα τα παρελκόμενα και ενός πολυμηχανήματος φαξ προς το Γυμνάσιο και το Λύκειο (δημοσιοποιούμε τη δωρεά μετά από άδεια του ιδίου), το Δ.Σ. ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση του σχολείου, η οποία γνωστοποίησε την ανάγκη προμήθειας βιντεοπροβολέων.

Κατόπιν τούτων, το Δ.Σ. του «Ικτίνου», αποφάσισε τα κάτωθι:
1) Να αποστείλει την παρούσα επιστολή με email στους φίλους και στα μέλη του συλλόγου για οικονομική ενίσχυση με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του «ΙΚΤΙΝΟΥ», με στόχο, κατ’ αρχάς, την αγορά βιντεοπροβολέων για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου πληροφορικής του 2 ου Γυμνασίου, καθώς και για την ενίσχυση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του θεάτρου «Κ. ΒΟΥΤΣΑΣ» του σχολικού συγκροτήματος (εφόσον το ύψος των δωρεών το επιτρέπει).
2) Με δεδομένο ότι η πανδημία COVID-19 δεν θα μας δώσει φέτος τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου, παρακαλούμε τα μέλη του «ΙΚΤΙΝΟΥ» να ενισχύσουν το ταμείο του συλλόγου με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής (ύψους 10 ευρώ) με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του «ΙΚΤΙΝΟΥ».

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν σύντομα οι μελέτες για την ανακαίνιση του σχολικού συγκροτήματος του 2 ου Γυμνασίου - Λυκείου της οδού Ικτίνου 5 (Ηλεκτρομηχανολογική, Αρχιτεκτονική και Περιβάλλοντος χώρου) από την εταιρεία του συναπόφοιτου κ. Δημήτριου Μαμουνή «Γαία Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ», τις οποίες με την άδεια και τη σύμπραξη της αναδόχου εταιρείας σκεφτόμαστε να παρουσιάσουμε σε ειδική εκδήλωση μετά την ολοκλήρωσή τους.

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού «ΙΚΤΙΝΟΥ»
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHABANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 405 00 2002 008050
ΙΒΑΝ:GR54 0140 4050 4050 0200 2008 050

(Θερμή παράκληση, στην κατάθεση να αναγράφεται, εκτός από το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, εάν το ποσό αφορά «Συνδρομή» ή «Οικονομική ενίσχυση». Σε περίπτωση που γίνει κατάθεση και για τους δύο λόγους, να αναγραφεί αντίστοιχα, π.χ. 10€ συνδρομή / 40€ οικ. Ενίσχυση)

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του «ΙΚΤΙΝΟΥ»

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.