• Αιμοδοσία 4, 5 & 6 Νοεμβρίου

Αγαπητοί συναπόφοιτοι, αγαπητοί φίλοι
Στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2019 ο «ΙΚΤΙΝΟΣ» διοργανώνει αιμοδοσία, με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου. Παρακαλούνται οι συναπόφοιτοι ή οι φίλοι που μπορούν, να προσέλθουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ και να δηλώσουν ότι αιμοδοτούν για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Αποφοίτων του 2 ου Γυμνασίου - Λυκείου «Ικτίνος», προκειμένου να βοηθηθούν όσοι συνάνθρωποί μας το έχουν ανάγκη.

Οι ώρες αιμοδοσίας στο Τμήμα Αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ έχουν ως ακολούθως: Δευτέρα 4 και Τρίτη 5/11/2019: 08.30 - 13.30 & 17.30 - 19.30 Τετάρτη 6/11/2019: 10.30 - 13.30 & 17.30 - 19.30 Προϋπόθεση για να αιμοδοτήσει κάποιος, είναι η καλή κατάσταση της υγείας του και η μη κατανάλωση αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα, ενώ θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 50 του Υπαλληλικού Κώδικα και την διευκρινιστική εγκύκλιο Φ.51/538/12254, όποιος δημόσιος υπάλληλος συμμετέχει σε οργανωμένη αιμοδοσία, όπως η συγκεκριμένη, δικαιούται δύο ημέρες αδείας, επιπλέον της ημέρας κατά την οποία αιμοδοτεί. Ανάλογες παροχές ισχύουν και για τον ιδιωτικό τομέα. (Για λεπτομέρειες που αφορούν στον κανονισμό λειτουργίας της «Τράπεζας» μπορείτε να επισκεφθείτε το πεδίο ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.