Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι του «ΙΚΤΙΝΟΥ»

Το Δ.Σ. του ΙΚΤΙΝΟΥ σας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία. Ευχόμαστε το 2022 να είναι χαρούμενο και ευτυχές για όλους μας.  

Φίλες και φίλοι

Η πανδημία COVID-19 δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους και έτσι αναγκαζόμαστε να αναπροσαρμόζουμε διαρκώς τον προγραμματισμό μας και να αναβάλουμε δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Το νέο έτος ελπίζουμε και ευχόμαστε να μας βρει όλους υγιείς, για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν. Όπως είναι γνωστό το 2021 θα έπρεπε να είναι και χρονιά εκλογών για τον ΙΚΤΙΝΟ, για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. Η θητεία του σημερινού Δ.Σ. διαρκεί, με βάση και τη σχετική νομοθετική ρύθμιση, έως το τέλος του έτους, ενώ είναι πιθανόν, η έξαρση της πανδημίας με τη μετάλλαξη Όμικρον, να φέρει και νέα νομοθετική ρύθμιση. Σε κάθε περίπτωση το εκάστοτε Δ.Σ. θα πρέπει να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και τη συνέχεια του συλλόγου, αλλά και τη δυνατότητα να πορευτεί στο μέλλον με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Το Δ.Σ. συνεκτιμώντας τις συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί, θεωρεί παρακινδυνευμένο να ορίσει ημερομηνία Γ.Σ. και εκλογών στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συλλόγου μας, γνωρίζουμε όλοι, ότι στηρίζεται (από πάσης απόψεως) στις δια ζώσης εκδηλώσεις και δεν είναι απλώς ένα διαδικτυακό μόρφωμα. Είναι δεδομένο ότι, ως σύλλογος αποφοίτων, μεγάλο μέρος των μελών μας είναι ηλικιωμένοι οι οποίοι δεν θα έθεταν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να συμμετάσχουν σε μια Γ.Σ., ούτε και είναι εξοικειωμένοι σε μεγάλο βαθμό με την τεχνολογία ούτως ώστε να συμμετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης σε μια τέτοια διαδικασία, την οποία άλλωστε ούτε ο Σύλλογος έχει τα τεχνικά μέσα για να υποστηρίξει απομακρυσμένα. Είναι δεδομένο επίσης, όπως προκύπτει από το μητρώο μελών, ότι αρκετά μεγάλος αριθμός μελών δεν διαθέτει email ή δεν μας το έχει δώσει κατά την εγγραφή του. Τέλος, είναι δεδομένο ότι οι δια ζώσης εκδηλώσεις, αποτελούν και τον μοναδικό οικονομικό πόρο του συλλόγου, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων προέρχεται από αυτές τις εκδηλώσεις (συμπεριλαμβάνονται, εννοείται, και οι Γ.Σ.), με την καταβολή των συνδρομών των μελών, τις δωρεές προς το σύλλογο, τις λαχειοφόρους αγορές κλπ.

Άλλωστε, κατά την τελευταία συνεδρίασή του το Δ.Σ., αποφάσισε να προτείνει στην επόμενη Γ.Σ. να αποφασίσει τη διεύρυνση του συλλόγου και με τους φοιτήσαντες και αποφοίτους του 10ου Γυμνασίου - Λυκείου και όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο σε μια δια ζώσης εκδήλωση ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στα νέα μέλη να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Ε.Ε.     

Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να σας δούμε ξανά από κοντά μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.               

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΙΚΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.