Φίλες, φίλοι και μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Θεσσαλονίκης "ΙΚΤΙΝΟΣ".
Καταρχάς ελπίζουμε να είστε όλοι σας υγιείς.
Ο Κορωνοϊός – COVID 19, άλλαξε, ελπίζουμε προσωρινά, τα πάντα γύρω μας.
Όπως πολλοί από εσάς θα θυμάστε, την περίοδο του Νοεμβρίου εκάστου έτους πραγματοποιείται η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.   
Το Δ.Σ. του «ΙΚΤΙΝΟΥ» σταθμίζοντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία, σε δια περιφοράς συνεδρίασή του αποφάσισε την επ’ αόριστο αναβολή της ετήσιας τακτικής Γ.Σ., σε χρόνο ευθετότερο και με υγειονομικές συνθήκες που θα επιτρέπουν τη στοιχειώδη διοργάνωσή της.
Για τυπικούς λόγους και για την ενημέρωση μελών και φίλων του «ΙΚΤΙΝΟΥ», δημοσιεύουμε παρακάτω το πρακτικό - έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τον έλεγχο της διαχείρισης του Συλλόγου για το χρονικό διάστημα 01/11/19 – 31/10/20, πράγμα το οποίο θα γινόταν αν πραγματοποιούνταν η Γ.Σ. με την ανάγνωση της σχετικής έκθεσης από μέλος της Ε.Ε.
Κάνοντας και ένα μίνι απολογισμό δραστηριοτήτων, την ιδιόμορφη αυτή χρονιά, μπορούμε να πούμε ότι ο «ΙΚΤΙΝΟΣ» ξεκίνησε δυναμικά το 2020 με την επιτυχημένη πραγματοποίηση της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 16 / 2 / 2020, στον χώρο του θεάτρου «Κώστας Βουτσάς», στο σχολικό συγκρότημα της οδού Ικτίνου 5, στο πλαίσιο της οποίας τιμήθηκαν 2 εξέχοντες απόφοιτοι του σχολείου μας οι κ.κ. Αντώνιος Μανιτάκης και Γεώργιος Αναστασιάδης που διέπρεψαν στο χώρο της νομικής επιστήμης, για το πολυσχιδές, πολύπλευρο και σημαντικό επιστημονικό και κοινωνικό τους έργο. Μόλις 3 εβδομάδες μετά η χώρα μας μπήκε σε κατάσταση lock down και έτσι ανατράπηκαν σχεδιασμοί και προγραμματισμοί. Έτσι, το Δ.Σ. περιορίστηκε στην παρουσία αντιπροσωπείας του στην τελετή αποφοίτησης του Λυκείου τον Ιούνιο και στη διεκπεραίωση τυπικών υποχρεώσεων του συλλόγου. Κρατάμε όμως την καλή μας διάθεση και τις καλές ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι, για να επανέλθουμε δριμύτεροι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Ευχόμαστε το πέρας αυτής της πανδημίας να έλθει το συντομότερο και να μας βρει όλους υγιείς, για να τα πούμε και πάλι από κοντά (έστω και χωρίς χειραψίες, ασπασμούς και εναγκαλισμούς).
Με συναδελφικούς, συμμαθητικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. του «ΙΚΤΙΝΟΥ»

Εμφάνιση #
Τίτλος Δημιουργός Εμφανίσεις
Έκθεση Ε.Ε. 31-10-20 administrator 670