Πρόσκληση σε ΓΣ 8-11-15

Posted in Γ.Σ. 8/11/15

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 στο θέατρο του σχολικού συγκροτήματος, Ικτίνου 5.

Θέματα ημερησίας διάταξης:
  Απολογισμός πεπραγμένων 3ης περιόδου (15/10/2014-31/10/2015).
  Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή Δ.Σ. για το 3ο οικονομικό έτος λειτουργίας.
  Αιτήσεις - προτάσεις.
  Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  Εξελεγκτικής επιτροπής

(Για τυπικούς λόγους, σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού, η πρώτη πρόσκληση σε Γ.Σ. ορίζεται για την Κυριακή 1/11 και ώρα 10:00, στο θέατρο του σχολικού συγκροτήματος. Επειδή, όμως, είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει απαρτία στην πρώτη πρόσκληση, η Γ.Σ. θα αναβληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, για την επόμενη Κυριακή, 8/11, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο και αν δεν υπάρχει πάλι απαρτία, θα μετατεθεί η έναρξη κατά μία ώρα.
Γι' αυτόν τον λόγο, παρακαλείσθε να προσέλεθετε την Κυριακή 8/11 και ώρα 11:00, δεδομένου ότι τότε θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων μελών.)

Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. τα μέλη μπορούν να καταθέσουν με τις ακόλουθες διαδικασίες, δηλώνοντας οπωσδήποτε Επίθετο, Όνομα και έτος αποφοίτησης ή χρονιές φοίτησης στο σχολείο:
1. Στέλνοντας μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, από το πεδίο "Επικοινωνία", έως τις 12μ του Σαββάτου 7/11/15
2. Στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , έως τις 12μ του Σαββάτου 7/11/15
3. Δια ζώσης κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. της Κυριακής 8/11, έως τις 12μ.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12.30 και θα διαρκέσει έως τις 14.30

Απαραίτητη η προσκόμιση αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.
(Σύμφωνα με τη 43η συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε ότι, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, κάθε εγγεγραμμένο μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει έως και ένα ακόμη ήδη εγγεγραμμένο μέλος με εξουσιοδότηση. Η εξουσιοδότηση δεν ισχύει για περιπτώσεις εγγραφής νέων μελών κατά την ημέρα των εκλογών.)