Κοπή βασιλόπιτας 2013

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στο θέατρο του σχολικού συγκροτήματος. Οι απόφοιτοι βρήκαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους παλιούς τους φίλους και συμμαθητές, να ανταλλάξουν ευχές και να δοκιμάσουν τον πλούσιο μπουφέ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δ/ντρια του 2ου Λυκείου κα Μπαγουράκη Αμαλία, η Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου κα Αντωνάκου Ξακουστή, ο Αντιδήμαρχος κ. Καρούπης, ενώ την ευλογία του έδωσε ο π. Αθανάσιος Παπαθανασίου, μέλος του Συλλόγου και απόφοιτος του σχολείου μας. Στους παριστάμενους κληρώθηκαν δώρα, τα οποία προσέφεραν μέλη και φίλοι του "Ικτίνου". Μεγάλος τυχερός της ημέρας ήταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στον οποίο έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας. Ο Αντιδήμαρχος κ.  Καρούπης παρέλαβε το δώρο που αντιστοιχούσε στον τυχερό, που ήταν ένα επιτύχιο ρολόι με το έμβλημα του "Ικτίνου".

  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους παρακάτω χορηγούς για τα δώρα που προσέφεραν για την εκδήλωση κοπής της πίτας.

1.   Κατάστημα "ΑΕΝΑΟΝ" Αφροδίτη Γούλα, Μητροπόλεως 81, Θεσ/νίκη, τηλ. 220883, για το μεγάλο δώρο στον τυχερό του φλουριού.

2.   Cafe-bar "ΖΕΥΞΙΔΟΣ"  για την προσφορά δύο φιαλών κρασιού.

3.   Εκδοτικό οίκο "Αφών Σταμούλη" για την προσφορά του αντιτύπου του βιβλίου του Α. Βακαλόπουλου "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ".

4.   Τον συγγραφέα και Γ. Γραμματέα του "Ικτίνου" Γ. Μουμουζιά για την προσφορά του αντιτύπου του βιβλίου του "ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...", μέρος του οποίου διαδραματίζεται στο σχολείο μας.

5.  Τον Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης  "Ο Γεωργάκης Ολύμπιος" , Γ. Σχολαρίου 3, 2310812666, για το αντίτυπο του βιβλίου "ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ. Ο ΤΟΠΟΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" του συγγραφέα Κ. Προκόβα, εκδ. του Συλλόγου

Εμφάνιση #
Ομιλία Προέδρου Γ. Συνεφάκη 232