Συγκινητικό αλλά και προεκλογικό ήταν το κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας του "Ικτίνου" που έγινε, όπως πάντα, στο θέατρο "Κ. Βουτσάς". Στον χαιρετισμό της η Δ/ντρια του 2ου ΓΕΛ Σ. Κυριακάκη ευχαρίστησε τον απελθόντα Πρόεδρο του Συλλόγου Γ. Μουμουζιά για την προσφορά του στο σχολείο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει της υποψηφιότητάς του στον δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή δύναμη στον νέο Πρόεδρο Α. Παπαγεωργίου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου Γ. Μακρής, και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και του Γυμνασίου, Δ. Χαραλαμπίδου και Κ. Γκολέμα, αντίστοιχα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α. Παπαγεωργίου  τόνισε τη διάθεση του Συλλόγου να συνεχίζει να υποστηρίζει το σχολείο και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία σε όλους του παρευρισκομένους υποψηφίους. Στη συνέχεια βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Σύλλογο ο απελθών Πρόεδρος Γ. Μουμουζιάς, για την προσφορά τους στην εκπαίδευση ο π. καθηγητής του σχολείου και του ΑΠΘ Χ. Γκοτζαμανίδης και ο τ. Δ/ντής του  2ου Γυμνασίου, νυν επ. καθ/τής ΕΚΠΑ Β. Φανάρας καθώς και ο παλαιότερος απόφοιτος, μέλος του Συλλόγου Ι. Μπάνος. O τυχερός της ημέρας που παρέλαβε το καθιερωμένο επιτύχιο ρολόι με το έμβλημα του Συλλόγου, ήταν το μέλος του ΔΣ Χ. Γρόλλιος. Παρόντες και οι υπ. δήμαρχοι και μέλη του Συλλόγου Χ. Αηδονόπουλος και Σ. Βούγιας καθώς και ο Γ. Ορφανός. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η. Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Δ. Λεωτόν και ο Αν. Γ. Γραμματέας Μ. Μήττας, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη χορωδία του 2ου Γυμνασίου υπό τη δ/νση του κ. Παρτόγλου. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την προσέλευσή του στο σχολείο έπεσε και τραυματίστηκε ο δωρητής του Συλλόγου Α. Θεολογίδης, ο οποίος παρ' όλη την κατάστασή στην οποία βρέθηκε, έκανε νέα δωρεά, στέλνοντας τα χρήματα μέσω άλλου συναποφοίτου. Ευτυχώς, όμως, πλέον, είναι καλά στην υγεία του. 
Δυστυχώς το ευχάριστο κλίμα της ημέρας αμαυρώθηκε από την κλοπή της τσάντας της Γ. Γραμματέως του Συλλόγου, η οποία έλαβε χώρα λίγο πριν από το τέλος της εκδήλωσης.

    

Για φωτογραφίες τις εκδήλωσης επισκεφθείτε το πεδίο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2019

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον συναπόφοιτο Πέτρο Νάσκο για τη φωτογραφική κάλυψη και τον Στέλιο Χατζηγιαννάκη για την ηχοληψία.

  4 φιάλες κρασί

 1 γεύμα για 2 άτομα

 1 γυναικεία κολόνια

 1 αντρικό τζιν παντελόνι

 1 γλάστρα ορχιδέα

 1 φιάλη κρασί

 1 δωροεπιταγή αξίας 50€

 1 σετ κατσαρόλες AEG

 

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.