Φέτος, κατά τη διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας του "Ικτίνου", βραβεύτηκαν δύο εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της Νομικής επιστήμης, οι ομότιμοι καθηγητές Αντώνης Μανιτάκης  και Γιώργος Αναστασιάδης, για το πολύπλευρο κοινωνικό και επιστημονικό τους έργο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει συγκινητικό κλίμα κατά τη διάρκεια της βράβευσής τους. Χαιρετισμό απηύθυναν η Δ/ντρια του 2ου ΓΕΛ κα Σ. Κυριακάκη, ο Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου Γ. Μακρής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Δ. Χαραλαμπίδου, ο Α/Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Α. Νικάκης και ο Πρόεδρος του 15/μελούς Συμβουλίου των μαθητών του 2ου ΓΕΛ Γ. Μιχάλης. Παρευρέθηκαν ακόμη οι βουλευτές Α. Ευθυμίου, Σ. Καλαφάτης, Δ. Κούβελας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Β. Καρακωστάνογλου κ.α. Ενθουσιασμός επικράτησε στην αίθουσα όταν ο Πρόεδρος του "Ικτίνου" Α. Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι με πρωτοβουλία του Συλλόγου έχει δρομολογηθεί η μετάβαση 6 αριστούχων μαθητών του Λυκείου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και ότι έχουν ξεκινήσει και επαφές με τη Ζωγράφειο Σχολή της Κωνσταντινούπολης. 
Την εκδήλωση, που παρουσίασαν ο ταμίας του Συλλόγου Ι. Μωραϊτίδης και το μέλος του Δ.Σ. Κ. Μωραϊτίδης, χρωμάτισε με την παρουσία της η χορωδία του Γυμνασίου υπό τη διεύθυνση της κας Ζ. Παλάντζα, ενώ ο τυχερός που πήρε το  καθιερωμένο επιτοίχιο ρολόι με το σήμα του Συλλόγου, ήταν το 2ο ΓΕΛ.

    

Για φωτογραφίες τις εκδήλωσης επισκεφθείτε το πεδίο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2020

 

 

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους χορηγούς μας, τον συναπόφοιτο Πέτρο Νάσκο για τη φωτογραφική κάλυψη και τον Στέλιο Χατζηγιαννάκη για την ηχοληψία.
Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.