Αυτή τη φορά η αίθουσα του θεάτρου "Κώστας Βουτσάς" ήταν μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που ήρθε για την κοπή της βασιλόπιτας του "Ικτίνου", με αποτέλεσμα αρκετοί να αναγκαστούν να καθίσουν στον εξώστη ή να σταθούν στο υπόστεγο του σχολείου. Να σημειωθεί ότι λόγω της πανδημίας δεν είχε πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας τα έτη 2021 και 2022 και ήταν εμφανής η διάθεση των αποφοίτων να βρεθούν ξανά με τους παλιούς τους συμμαθητές.
 Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλές πολιτικές παρουσίες, καθώς παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Χ. Γιαννούλης, Σ. Σιμόπουλος, Δ. Κούβελας, Α. Ευθυμίου, Κ. Γκιουλέκας, η αντιπεριφερειάρχης  Μ. Δερμεντζοπούλου, ο αντιδήμαρχος Χ. Αηδονόπουλος, ενώ ακόμη παρευρέθηκαν ο υπουργός Σ. Καλαφάτης και η βουλευτής Κ. Νοτοπούλου. Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης, ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Ε. Μπούμπας, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Γ. Μακρής και οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ και του 2ου Γυμνασίου, Α. Νικάκης και Ε. Ασπρογιαννίδου, αντίστοιχα.
 Στην ομιλία της η νέα πρόεδρος του "ΙΚΤΙΝΟΥ" Δόμνα Λεωτόν έκανε μια αναδρομή στις μέχρι τώρα δράσεις του Συλλόγου και έθεσε τις κατευθυντήριες γραμμές των επόμενων δράσεων. Σε συγκινησιακό κλίμα επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες από την κα Λεωτόν στον απερχόμενο πρόεδρο του ΙΚΤΙΝΟΥ Α. Παπαγεωργίου για την προσφορά του στον σύλλογο, από τον Γ. Γραμματέα Γ. Μουμουζιά στη συνταξιοδοτηθείσα λυκειάρχη κα Σ. Κυριακάκη και από τον Α΄ Αντιπρόεδρο Δ. Τσελούδη στον αρχαιότερο συναπόφοιτο-μέλος του συλλόγου, οδοντίατρο, Θ. Μούλα. Ακόμη, από τον Β΄ Αντιπρόεδρο Χ. Γρόλλιο, από τον Αν. Γεν. Γραμματέα Μ. Γκαβέζο και από το μέλος του ΔΣ Κ. Μωραϊτίδη, δόθηκαν χρηματικά βραβεία στις οικογένειες των τριών πρώτων αριστούχων μαθητών της χρονιάς 2021-2022. 
 Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη χορωδία του 2ου Γυμνασίου υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Ζ. Παλάντζα, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κεραστούν και να συμμετέχουν στη λαχειοφόρο αγορά. Το τυχερό βασιλοπιτάκι έπεσε στο μέλος του ΔΣ Ε. Βανδώρο, το φλουρί από τη θεσμική πίτα στο 2ο Γυμνάσιο, ενώ ο συναπόφοιτος Β. Γούναρης ήταν ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε ένα smartphone μάρκας Xiaomi.

 Για φωτογραφίες τις εκδήλωσης επισκεφθείτε το πεδίο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2023
 Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους συναπόφοιτους Πέτρο Νάσκο για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και Στέλιο Χατζηγιαννάκη για την ηχοληψία, όπως επίσης και τους χορηγούς μαςΕμφάνιση #
Τίτλος Δημιουργός Εμφανίσεις
Ομιλία Προέδρου Δόμνας Λεωτόν administrator 46