Αναγνώσεις στου "Ικτίνου"

Image Preview

Μπορεί κάποιοι να μην βρίσκονται πλέον μαζί μας, αλλά ο "Ικτίνος" κατάφερε να τους μαζέψει όλους.
Όσοι παρευρέθηκαν στο θέατρο "Κώστας Βουτσάς" τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με όχημα τις αφηγήσεις της Μαρίνας Αντωνοπούλου, του Σπύρου Βούγια, του Γιώργου Φράγκογλου και την ξεχωριστή ερμηνεία του Κωστή Μυλωνά. Η σκηνοθετική μπαγκέτα του Γιώργου Φράγκογλου ένωσε τα κείμενα του Τηλέμαχου Αλαβέρα, του Γιώργου Αναστασιάδη, του Τάκη Βαρβιτσιώτη, του Γιώργου Βαφόπουλου, του Σπύρου Βούγια, του Αλμπέρτο Εσκενάζη, του Γιώργου Θέμελη, του Μ. Καραγάτση, του Γιώργου Μουμουζιά, του Δημήτρη Μπρούχου, του Στέλιου Ξεφλούδα, του Νίκου Πασχαλίδη, του Σαράντου Παυλέα, του Σάκη Σερέφα, του Βασίλη Τατάκη, του Ιάκωβου Χανταλί και του Ντίνου Χριστιανόπουλου, αναδεικνύοντας την αλληλεπίδραση ανάμεσα στο Σχολείο και στους λογοτέχνες που πέρασαν από τα θρανία και τις έδρες του.
Την εκδήλωσε παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. του "Ικτίνου" Στάθης Βανδώρος, ενώ στο τέλος ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Μουμουζιάς, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους ένα συμβολικό δώρο. Το "παρών" έδωσαν οι Σ. Σερέφας, Δ. Μπρούχος, Ν. Πασχαλίδης καθώς και οι οικογένειες των Τ. Αλαβέρα, Τ. Βαρβιτσιώτη, Σ. Παυλέα. Ακολούθησε δεξίωση.

 Ευχαριστούμε τους συναπόφοιτους Πέτρο Νάσκο και Στέλιο Χατζηγιαννάκη για τη φωτογραφική και την ηχοληπτική κάλυψη της εκδήλωσης, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.