Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο θέατρο «Κώστας Βουτσάς» κατά τη διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου. Σ’ ένα εξαιρετικό κλίμα, που επικράτησε η ώσμωση ανάμεσα στις παλιές και τις καινούργιες γενιές, παρευρέθηκαν απόφοιτοι, καθηγητές, γονείς, εν ενεργεία μαθητές και φίλοι του Συλλόγου. Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Τσάκαλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χάρης Αηδονόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης Κων/νος Ζαγναφέρης, ο Δημ. Σύμβουλος Γιώργος Δημαρέλος (όλοι συναπόφοιτοι), η Λυκειάρχης Σοφία Αφεντούλη, ο Γυμνασιάρχης Βασίλειος Φανάρας, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και του Γυμνασίου Δήμητρα Χαραλαμπίδου και Μαρία Χρόνη, αντίστοιχα.
   Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μουμουζιάς παρουσίασε αποσπάσματα από μελέτες που εκπόνησαν απόφοιτοι για το κτηριακό συγκρότημα και τόνισε την αναγκαιότητα ενεργοποίησης όλων των αποφοίτων προκειμένου να καταστεί εφικτή η ανακαίνιση του θεάτρου.
   Την εκδήλωση ομόρφυνε η χορωδία του Γυμνασίου υπό τη διεύθυνση του Γυμνασιάρχη, ενώ συγκινητικότερες στιγμές ήταν οι βραβεύσεις των δωρητών του Συλλόγου Πέτρου Τσικούρα από τον Πρόεδρο Γ. Μουμουζιά και Αντώνη Θεολογίδη από τη Γ. Γραμματέα Δόμνα Λεωτόν. Βραβεύτηκαν, επίσης οι μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου Μυρσίνη Σκορδά και Δήμητρα Ταξιάρχου, από τους Αντιπροέδρους Ευάγγελο Δημητριάδη και Αθανάσιο Ρούλη, για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό για τον ύμνο του Σχολείου.
   Ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε η παρουσία του αειθαλούς συναποφοίτου Κώστα Βουτσά, ο οποίος παρευρέθηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και το παιδί του, και υποσχέθηκε να έρθει να δώσει παράσταση στο θέατρο που φέρει το όνομά του.
   Κληρώθηκαν δώρα συνολικής αξίας 900€, ενώ όσον αφορά το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας (το καθιερωμένο επιτύχιο ρολόι με το έμβλημα του «Ικτίνου»), αυτό δόθηκε στον Γυμνασιάρχη για να τοποθετηθεί σε μια αίθουσα του σχολείου, μια και το φλουρί έπεσε ανάμεσα στο κομμάτι της εκκλησίας και του «Ικτίνου».

(Για φωτογραφίες της εκδήλωσης επισκεφθείτε την κατηγορία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/VIDEO και στη συνέχεια ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2017)

Ευχαριστούμε τους δωροθέτες της εκδήλωσης

Κατάστημα οπτικών Ζωγράφου, 1 δωροεπιταγή αξίας 120€

Κατάστημα Arte-Ramoglou, 1 σετ με 6 ποτήρια και 1 κανάτα

Καφέ-μπαρ De facto, 4 μπουκάλια κρασί

Κατάστημα ενδυμάτων Κατρακαλίδη, 1 πουκάμισο και 1 πουλόβερ

Κατάστημα σπορ ένδυσης Φαίης Καπράλου, 1 παντελόνι τζιν

Καφέ-μπαρ "ΡΕ", Αφων Καραμανίδη, 1 μπουκάλι κρασί

Ανθοπωλείο Στάγκος, 1 γλάστρα ορχιδέα

Καταστήματα Hondos Center, 1 αντρική κολώνια

Αφοι Ζαχαρόπουλοι, 1 επάργυρο γούρι για το 2017

Γιώργος Μουμουζιάς, 1 αντίτυπο του βιβλίου του "Ο μάγειρας ο Νικολός" 

Κώστας Βουτσάς, 2 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη"

Καταστήματα Electrolux, 1 σετ φροντίδας κουζίνας & 1 ψησταριά μπάρμπεκιου

 

 Ευχαριστούμε, επίσης, τον Γ. Συνεφάκη για τη φωτογραφική κάλυψη και τον Στ. Χατζηγιαννάκη για την ηχοληψία

 

Εμφάνιση #
Τίτλος Δημιουργός Εμφανίσεις
Ομιλία Προέδρου "Ικτίνου", Γ. Μουμουζιά administrator 33