Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, μαζευτήκαμε ξανά στο θέατρο "Κ. Βουτσάς" του σχολείου οι απόφοιτοι, προκειμένου να κόψουμε τη βασιλόπιτά μας. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του 2ου Γυμνασίου υπό τη διεύθυνση του κ. Φανάρα, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πορεία εργασιών ανακαίνισης του θεάτρου και να "εντυπωσιαστούν" από την επίδειξη του νέου, πολύχρωμου φωτισμού σκηνής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι δωρητές του Συλλόγου Ιωάννης Μωραϊτίδης, Κων/νος Μωραϊτίδης και Δημήτριος Αναγνώστου, ενώ ευχαριστήριοι πάπυροι απονεμήθηκαν στους Στέλιο Χατζηγιαννάκη και Ευστάθιο Βανδώρο, για τις μελέτες που εκπόνησαν, αντίστοιχα, για τον φωτισμό-ήχο του θεάτρου και την περίφραξη του σχολικού συγκροτήματος. Ευχαριστήριος πάπυρος δόθηκε επίσης στην χορωδία του 2ου Γυμνασίου για την προσφορά της στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, από τον Πρόεδρο του "Ικτίνου" Γιώργο Μουμουζιά. Αξίζει να αναφερθεί, ότι, επειδή ο κ. Βανδώρος απουσίαζε, έγινε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, η οποία μεταδόθηκε σε όλη την αίθουσα μέσω ηχητικού συστήματος. 
Την εκδήλωση παρουσίασαν η Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Δόμνα Λεωτόν και το μέλος του ΔΣ Νίκος Τσάκαλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η Λυκειάρχης κα Κυριακάκη, ο Γυμνασιάρχης κ. Φανάρας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου κα Χαραλαμπίδου και οι συναπόφοιτοι Κ. Ζαγναφέρης, Αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης, και Α. Γαβότσης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
Το φλουρί της βασιλόπιτας, το οποίο αντιστοιχούσε στο, καθιερωμένο πλέον, επιτύχιο ρολόι με το έμβλημα του "Ικτίνου", έπεσε στο κομμάτι του 1ου Εσπερινού Γυμνασίου.

    
(Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση επισκεφθείτε την κατηγορία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2018)

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους παρακάτω χορηγούς μας, για τη συνεισφορά τους στη λαχειοφόρο αγορά, καθώς επίσης και στον συναπόφοιτο Πέτρο Νάσκο για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

1. 1 ατμομάγειρας μικροκυμάτων.

2. Cafe-bar "DEFACTO", Π. Μελά 19, 2310263674, 4 φιάλες κρασί.

3. Κατάστημα ρούχων "Jean Parade" Φωτεινή Καπράλου, Εγνατία 94, ένα παντελόνι τζιν.

4. 1 γυναικεία κολώνια.

5. 2 γεύματα αξίας 30€ έκαστο.

6. 1 δωροεπιταγή αξίας 50€

7.  Κατάστημα έργων τέχνης Lola's, Γ. Ζαχαρόπουλος, Π. Μελά 7, 2310237770, ένα διακοσμητικό.

8.  Καφέ μπαρ "RE", Α. Καραμανίδης, Ικτίνου 14, 1 μπουκάλι κρασί.

9.  Ανθοπωλείο Στάγκος, Π. Μελά, 1 γλάστρα ορχιδέας.

10. 1 σετ φροντίδας κεραμικής εστίας & 1 σετ φροντίδας πλυντηρίου ρούχων

 

Εμφάνιση #
Τίτλος Δημιουργός Εμφανίσεις
Ομιλία Προέδρου "Ικτίνου", Γ. Μουμουζιά administrator 646