Ένα μαγικό  ταξίδι

Η Κασσάνδρα Δημοπούλου χάρισε μια ονειρική βραδιά στα μέλη του "Ικτίνου" και σε όσους τυχερούς βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2014 στο φιλόξενο θέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Την καλλιτέχνιδα παρουσίασε στο κοινό το μέλος του ΔΣ του "Ικτίνου" και συντονίστρια της όλης εκδήλωσης, Θάλεια Τσακνάκη, ενώ χαιρετισμό απηύθηνε η Πρόεδρος του μουσείου κα Χόϊπελ. Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι με οδηγό τη φωνή της mezzosoprano Κασσάνδρας Δημοπούλου, με τη συνοδεία στο πιάνο του Φίλιππου Μοδινού και την ευγενική σύμπραξη του τενόρου Σταύρου Γιαννούλη, πάνω σε αποσπάσματα από τις δημοφιλέστερες όπερες. Στο τέλος, το τυχερό κοινό αποθέωσε τους καλλιτέχνες, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Συνεφάκης επέδωσε τιμητική πλακέτα στην καλλιτέχνιδα, ως "ΑΝΤΙΔΩΡΟ", για την υπέροχη συναυλία. Η βραδιά έκλεισε με την Κασσάνδρα να θυμάται τα μαθητικά της χρόνια στο 2ο Γυμνάσιο.

Ευχαριστούμε τον συναπόφοιτο και μέλος του "Ικτίνου" Πέτρο Νάσκο για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Βιογραφικό σημείωμα Κασσάνδρας Δημοπούλου administrator 209