Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, η οποία έλαβε χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στο θέατρο του σχολείου. Περισσότεροι από 200 απόφοιτοι βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους παλιούς τους συμμαθητές σε ένα γνώριμο γι αυτούς περιβάλλον, να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις, να δοκιμάσουν τον πλούσιο μπουφέ και να ακούσουν μελωδίες από ένα εξαίρετο μουσικό σχήμα μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου. Στους παρισταμένους κληρώθηκαν 25 δώρα συνολικής αξίας 1000 περίπου ευρώ, προσφορά μελών και φίλων του Συλλόγου, ενώ διαθέσιμη ήταν για πρώτη φορά η καινούργια επετηρίδα των αποφοίτων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Καρούμπης, ο Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Αηδονόπουλος, ο Πρόεδρος της Α΄Δημ. Κοινότητας κ. Δημητρακόπουλος, η Δ/ντρια του 2ου ΓΕΛ κα Χειμωνίδου, ο Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου κ. Φανάρας όπως, επίσης και οι Πρόεδροι των αντίστοιχων Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Τυχερός της ημέρας ήταν το Γυμνάσιο, στο οποίο έπεσε το φλουρί. Ο Δ/ντής του κ. Φανάρας, παρέλαβε το δώρο που αντιστοιχούσε στον τυχερό, που ήταν ένα επιτύχιο ρολόι με το έμβλημα του "Ικτίνου".

(Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / Βασιλόπιτα 2014 )

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους παρακάτω χορηγούς, για τα δώρα που προσέφεραν:

1.  Κατάστημα "ΑΕΝΑΟΝ" Αφροδίτη Γούλα, Μητροπόλεως 81, Θεσ/νίκη, τηλ. 220883, για το μεγάλο δώρο στον τυχερό του φλουριού, ένα περιδέραιο.

2. Κατάστημα ρούχων "Jean Parade" Φωτεινή Καπράλου, Εγνατία 94, ένα παντελόνι τζιν και ένα πουλόβερ.

3.  Ανταλλακτικά φορτηγών-μηχανημάτων "Τσακνάκη Ε. & Δ.", Καλοχώρι, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 2310521090, μία καφετιέρα.

4. Cafe-bar "Cityzen", Γιάννης Ρουδάς, Π.Π. Γερμανού 14, 3 φιάλες κρασί και 3 πιατέλες αλλαντικών

5. Cafe-bar "Comunale", Π. Π. Γερμανού & Π. Μελα, 3 φιάλες κρασί.

6. Cafe-bar "Ζεύξιδος", Καλούδης Γιοβανίτσας, Ζεύξιδος 6, 2 φιάλες κρασί

7.  Cafe-bar "Μικρό", Τάσος Κουδούνης, Ικτίνου 14, 2 φιάλες κρασί.

8. Cafe-bar "DEFACTO", Π. Μελά 19, 2310263674, 2 φιάλες κρασί.

9. Κατάστημα "Eco @ Design", Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Τσιμισκή 122, www.ecodesign.gr, νεσεσέρ καλλυντικών.

10. Φαρμακείο Αδαμίχου Νικόλαου, Φιλιππουπόλεως 74, αμπελόκηποι, σετ καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σετ καλλυντικών περιποίησης σώματος.

11. Jo & Anna's Nail Studio, ημιμόνιμο μανικιούρ.

12. Οικοτεχνία "ΓΛΥΚΟΜΑΓΕΙΑ", Δάνος Δανιηλίδης-Μάγια Κετικίδου, 6932860825, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , πακέτο βιολογικών προϊόντων.

13.    Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσ/νίκης "Γεωργάκης Ολύμπιος", Γ. Σχολαρίου 3, 2310812666, βιβλία του Κ. Προκόβα "Οι καιροί, οι τόποι, οι άνθρωποι" και "Τα παιδιά της Μνημοσύνης".

14. Εκδοτικός οίκος "Αφων Σταμούλη", ένα αντίτυπο βιβλίου "Το κυπριακό ζήτημα. Κρίση και πόλεμος"

Ομιλία του Προέδρου Γ. Συνεφάκη administrator 197